fbpx
js_loader
js_loader

E Avantgarde

Branding af et tøjmærke. Der er blevet fastlagt en målgruppe med modne kvinder, som ved, hvad de vil have.

E Avantgarde case DinOptimering.dk SEO Facebook og webshop

360 graders digital marketing

Kvindetøjsmærket, E Avantgarde, havde brug for en markedsføringsplan med alt inkluderet. Med god kommunikation og gode rammer er der skabt et helt nyt grundlag for E Avantgarde, der har rustet dem til at være på det digitale marked.

Rebrand og digital markedsføring

Det tidligere E ApS valgte i forbindelse med samarbejdet at skifte navn på mærket. DinOptimering hjalp i forbindelse med navneskiftet med at rebrande virksomheden. Dette skete gennem en ny hjemmeside, en opdateret Facebook-side, søgemaskineoptimering, Facebook annoncering og Instagram annoncering. Navneskiftet betød at faste kunder skulle vænne sig til et nyt navn med samme kvalitet og stil.

Ydelserne og deres omfang

Projektet bestod af mange dele, der skulle styrke E Avantgardes kendskabsgrad og position på markedet. DinOptimering er i dag E Avantgardes betroede bureau, der står for alle webløsninger og digital markedsføring for E Avantgarde. DinOptimering står for:

  • Hjemmeside inkl. katalog til kunder samt tilhørende B2B-brugerflade for forhandlere
  • Facebook annoncering
  • Instagram annoncering
  • SEO – Søgemaskineoptimering af ny side
  • At sikre en fast, betroet konsulent, der har kendskab til hele projektet

Resultater, der kan vises frem

Vi elsker at vise resultater! Arbejdet med E Avantgarde har skabt flotte resultater, som vi hos DinOptimering er stolte af. E Avantgarde har nu en stor side med indbyggede shopfunktioner, kataloger og meget mere. Facebook er nu en fast kommunikationskanal med slutbrugeren, og Instagram er den perfekte mulighed for at vise de nye kollektioner frem.

+ Nye likes

%

Stigning i organisk trafik

+ Arbejdstimer

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.