fbpx
js_loader
js_loader

Langvarigt samarbejde

Mange projekter og opgaver har med tiden gjort DinOptimering til Haveselskabet Herninghavekreds’ udvalgte leverandør af alt fra flyers til webløsninger.

Udvalgte leverandør af webløsninger

Haveselskabets Herninghavekreds har valgt DinOptimering som leverandør af webløsninger og markedsføring. Fordelene ved en fast leverandør af digital markedsføring kan læses længere nede..

Et længere samarbejde

Herninghavekreds og DinOptimering har samarbejdet i en længere årrække. Projekterne har været alt fra digitale løsninger til outdoor reklame. Herninghavekreds har nu personlig kontakt med en fast konsulent under hvert projekt. Dette sikrer tryghed og præcision, som man ikke finder mange andre steder.

Fra hjemmeside til outdoor reklame

Projekterne har været mange og vidt forskellige. Det første arbejde bestod af en hjemmeside med en brugerbase for de mange haveinteresserede i Herning og omegn. Få et overblik over det store samarbejde:

  • Hjemmeside med tilhørende brugerbase
  • Webmaster og fast konsulent vedrørende hjemmeside og digital markedsføring
  • 300+ reklameartikler leveret
  • Årsprogrammer designet og tilrettet
  • Grafisk arbejde
  • Outdoor reklamer ved indfaldsveje til Herning
  • Kontaktvirksomhed ved diverse projekter – herunder kontakt med kommunen

Mange resultater – Kun 1 leverandør

Gennem en længere årrække har DinOptimering leveret resultater indenfor mange kategorier af markedsføring. Dette har medført et samarbejde hvor Herninghavekreds nu kun har brug for én enkelt leverandør, nemlig DinOptimering. Samarbejdet er nu blevet til mere end 300 reklameartikler, 2 outdoor reklamer, en hjemmeside og meget mere..

Reklameartikler

Outdoor reklamekampagner

Årsprogrammer

{

Herning Havekreds giver DinOptimering de bedste anbefalinger:

DinOptimering er en kæmpe hjælp, når vi skal have lavet vores årsprogram med opsætning, korrektur, m.m. Vi stoler altid på, at det er gjort korrekt.

Vi bruger også DinOptimering meget, når vi har nogle specielle IT-opgaver på Haveselskabets hjemmeside. Herning Haveselskab er altid tryg ved, at DinOptimering er vores IT-ansvarlige.

Annelise Ottesen

Formand, Haveselskabet Herninghavekreds

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.