fbpx
js_loader
js_loader

DTC Motorsport

DinOptimering stod for webløsninger til Voetmann Racing under det danske DTC-motorsport 2018. Superligaen indenfor motorsport er klar til en optimering!

Voetmann racing hjemmeside og DTC sponsorat DinOptimering.dk

Digital markedsføring i DTC

Voetmann Racing kontaktede DinOptimering angående et samarbejde i 2017. Målet var at skabe et bedre grundlag for teamet og dets sponsorer. Gennem forskellige løsninger er fundamentet for Voetmann Racings vækst skabt.

Sponsorat i toppen af motorsport

DTC er toppen af motorsport i Danmark. I fodboldensverden svarer DTC til superligaen, og vi er stolte af at være med. Vi bød kunder og bekendte ud på racerbanen, for at de kan følge arbejdet og udviklingen af teamet.

Profilering er alt

I sportsverden er et sponsorat guld værd. Man skal som sportsudøver ikke bare være dygtig til at cykle, spille fodbold eller køre en racerbil. Man skal også kunne skabe værdi for de enkelte sponsorer. Vi har i samarbejde med Voetmann Racing skabt et bedre grundlag for dette ved at udarbejde:

  • En hjemmeside for både motorsportsinteressede samt sponsorer.
  • Reklameartikler til VIP-arrangementer.
  • Grafisk arbejde herunder rettelse af logo mm.

Samarbejde i topklasse

Siden start har der været fokus på samarbejdet. DinOptimering har arbejdet utrolig mange timer på profilering og markedsføring på de digitale medier for Voetmann Racing. Vi var derfor ofte at finde nær Voetmann Racing og Magnussen Racing Experience – Se mere på vores Facebook side.

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.