Interiørbutikken

Rustikke møbler i eksklusiv kvalitet.

E Avantgarde case DinOptimering.dk SEO Facebook og webshop

Rustikke møbler

Interiørbutikken sælger rustikke møbler til private direkte fra deres webshop. Plankeborde, lænestole og spisestole er blot et udpluk af de mange produkter der er på Interiørbutikkens webshop.

Ny tilgang til Google Ads

Interiørbutikken havde inden samarbejdet haft to bureauer til at udarbejde en opsætning på deres Google Ads konto. Ved nærmere gennemgang viste det sig dog at der i over et år var kørt annoncering uden korrekt sporing. Virksomheden havde derfor fået misvisende data omkring salget fra Google Ads.

Det krævede en større oprydning at gå i gang med arbejdet efter tidligere konsulenter. I dag har Interiørbutikken en fuld opsætning med korrekt sporing.

Budgettet giver 42,5 gang igen

Gennem Facebook annoncering har vi formået at få Interiørbutikken.dk’s annoncekroner til at række længere. For hver krone der smides i Facebook, gives der 42,5,- igen. Denne annonceringsform stod i December for 40% af omsætningen, men tog under 10% af markedsføringsbudgettet. De fantastiske resultater på Facebook er skabt på blot få måneders arbejde!

%

Annonceafkast

%

af omsætningen

Kombinerede kanaler

Vores tilgang var fra start at Interiørbutikkens kunder gennemgik en længere købsprocess end ved mange andre produkter på nettet. Derfor krævede det også en indsats på mere end blot Google Ads.

For at ramme brugerne bedst muligt blev der opsat normale tekst annoncer på Google Ads, Google Shopping annoncer med inspirerende billeder og Facebook Retargeting kampagner.

Tekst annoncer på Google Ads samler søgninger i overskuelige annoncer med massere af udvidelser.

Google Shopping annoncerne blev sat op så vi kunne vise de mange flotte og spændende miljøer der kan skabes med virksomhedens produkter.

Facebook Retargeting blev en kanal der skulle reaktivere brugerne når de forlod webshoppen. Denne kampagne viste præcis de produkter som kunden havde kigget efter eller endda tilføjet til kurven -Det er smart!

Den rigtige strategi

Det viste sig hurtigt at være den rigtige strategi for Interiørbutikken. I dag rækker annoncekroner meget længere end tidligere. For hver krone der smides i Facebook gives der i dag 42,5,- igen.

Andre succesfulde projekter

Vælg en af nedenstående projekter og hør mere om vores samarbejde. Vi elsker at fortælle om vores arbejde!

Voetmann Racing

Sponsor- og netværksside

Herninghavekreds

Hjemmeside og udvikling

Midtjysk Gokart

Informationsside til alle besøgende

Lad os hjælpe jer

Skal vi også hjælpe med jeres nye projekt? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en kvalitetsløsning der holder!

Alexander Green DinOptimering Indehaver

GRATIS TIPS

Er du også helt vild med online markedsføring? Få de bedste tips fra vores ekspert.

Du får nu de bedste tips og tricks.