Er du synlig online?

Læs mere om de enkelte former for online markedsføring.

Snak med en rådgiver

Ring på +45 50 54 40 56
Email på [email protected]
Besøg Mejlgade 95. Aarhus C

Google Ads

Google annoncering er en af de største og bedste annonceringsformer online. Få en bid af kagen ved hjælp af søgeannoncer eller Google shopping.

Hjemmeside

Lav en hjemmeside med DinOptimering og skab et nyt salgsværktøj. Vi skaber et flot og responsivt webdesign, som afspejler dig og din virksomhed.

Webshop

En webshop løsning med et flot webshop design, sælger dine produkter digitalt. Webshop løsninger med høj brugervenlighed og kvalitet finder du her.

U

Søgemaskineoptimering (SEO)

Optimering af hjemmeside, kan tiltrække flere kunder og øge salget. Vi hjælper dig lokalt med hjemmeside optimering (SEO) i Aarhus og Midtjylland.

Facebook

DinOptimering sørger for lokal online markedsføring, ved hjælp af de sociale medier. Din tilstedeværelse på de sociale medier kan hjælpe med salget.

Instagram

Instagram kan nemt kombineres med din Facebook annoncering, men vidste du at der er langt flere muligheder herunder influenter?

Online markedsføring i Aarhus

Her får du eksperter som du trygt kan stole på. Vi har flere fordele som gør det endnu bedre at være kunde hos DinOptimering. Tjek dem ud nedenfor.

N

Uden skjulte gebyrer

Hvorfor skulle du betale for opstart? Eller faktureringsgebyr? Hos os er der ingen skjulte udgifter, men kun ren gennemsigtighed.

N

Ingen binding

Mange webbureauer binder kunder i 3, 6 eller 12 måneder. Ikke her! Vi har ingen binding uanset annonceringsform. Det er især smart for den lille virksomhed, der ikke ønsker økonomisk binding.

N

Én personlig rådgiver

Helt simpelt har du en rådgiver der har styr på alt fra Facebook til hjemmeside. Du skal derfor ikke sendes rundt til 5 forskellige og spilde tiden.

Alexander Green DinOptimering Indehaver

GRATIS TIPS

Er du også helt vild med online markedsføring? Få de bedste tips fra vores ekspert.

Du får nu de bedste tips og tricks.