fbpx
js_loader
js_loader

Jolax

Ægte dansk campingtæpper udviklet, produceret og solgt i Danmark.

E Avantgarde case DinOptimering.dk SEO Facebook og webshop

Webshop og salg

Jolax havde brug for en ny hjemmeside, som ikke længere ville blive “straffet” af Google grundet den lave kvalitet. I den sammenhæng kontaktede de DinOptimering. Efter blot 2 møder var den nye webshop på vej.

Forældet hjemmeside sælger ikke

En gammel side sælger ikke! Det var blot en af grundene til, at Jolax i 2018 valgte at skifte siden ud. Det var også på grund af den utrolig lave kvalitetsscore, som hjemmesiden havde. Google vurderede siden til at være en 20/100 på computer og 8/100 på telefon – Absolut ikke godt nok!

Hjemmesiden blev udarbejdet på blot 14 dage, og efter første møde var der kun få ændringer/forslag til webshoppen. Det stod dog hurtigt klart efter leveringen, at Jolax ønskede at udvide forretningen. Derfor opstartede vi et SEO forløb på kun 4 måneders varighed. Resultaterne af dette gik udover alles forventninger.

14 dage for ny webshop

Hjemmesiden blev udarbejdet på blot 14 dage, og efter første møde var der blot få ændringer/forslag til webshoppen. Det stod dog hurtigt klart efter levering, at Jolax ønskede at udvide forretningen. Derfor opstartede vi et SEO forløb på blot 4 måneders varighed. Resultaterne af dette gik udover alles forventninger.

Resultater, der er værd at vise

  • Fuld webshopsystem på 14 dage.
  • 92/100 score af Google.
  • Facebook chat opsætning.
  • Top 3 på udvalgte søgeord med stor konkurrence fra blandt andet Gul & Gratis, Thansen og Harald Nyborgblot 4 måneders optimering.
  • Fast betroet konsulent, der har kendskab til hele projektet.

 

Første pladser på Google

Måneders arbejde

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.