fbpx
js_loader
js_loader

SEO

Søgemaskineoptimering og lokal online markedsføring.

Har du et spørgsmål?

Ring på +45 20 73 33 70
Email på Info@dinoptimering.dk

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er en effektiv metode til at blive mere synlig på Google. Dem, der søger på Google og andre søgemaskiner, har enten et behov, de ønsker at få opfyldt eller et problem, som de mangler en løsning på.

Ved at få lavet søgemaskineoptimering ved DinOptimering sørger du for, at din virksomhed kan blive placeret bedre blandt søgeresultaterne, og at der derfor er større chance for, at forbrugerne vælger din virksomhed til at opfylde deres behov eller løse deres problem.

DinOptimering er dit SEO firma, der kan hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig på Google og andre søgemaskiner.

 

 

“Tidligere blev dette klaret internt; vi troede, vi havde den fulde forståelse for, hvordan det fungerer og optimeres, men vi lærte hurtigt, at dette er en opgave for de professionelle – DinOptimering.

DinOptimering sørger nemlig ikke kun for at føre vores ideer i mål, men er de helt rigtige sparringspartnere for os, når der skal nytænkes og optimeres. Vi har oplevet en målrettet indsats mod vores kundegruppe, men vigtigst af alt er, at vi har gode og målbare resultater på bundlinjen.

Value for money har aldrig været mere passende.”

Ulrik Potempa

Direktør, E ApS

Vores fordele

Ved at bruge DinOptimering som dit SEO firma opnår du en række fordele, der vil gavne din virksomhed.

N

Uden skjulte gebyrer

Hos os prioriterer vi, at der hverken er opstartsgebyrer, faktureringsgebyrer eller andre gebyrer, der ofte er gemt væk for kunderne. Vi vil opnå ren gennemsigtighed og herigennem sikre kunderne, at der ikke opstår nogen skjulte udgifter.

N

Ingen binding

Skræmmer en binding på 3, 6 eller 12 måneder dig væk? Heldigvis er der hos DinOptimering ingen binding, uanset hvilken ydelse du har brug for. Her opstår især fordele for den lille virksomhed, der ikke ønsker nogen økonomisk binding.

N

Resultatoversigt

DinOptimering lægger stor vægt på, at du løbende kan følge med i, hvordan det går med blandt andet søgemaskineoptimering. Vi har et værktøj, hvor du på to minutter har mulighed for at få et overblik over din markedsføring. Igennem værktøjet kan du se, hvilken position din virksomhed har på søgemaskinerne Google og Bing under de forskellige søgeord.

Vidste du, at et enkelt billede blandt dit indhold på en side, markant øger din placering hos søgemaskinerne?
DinOptimering

SEO pris

Hvad koster SEO? Det er svært for os at opgive faste SEO optimering priser, da dette afhænger af virksomheden og dennes behov. I samarbejde med dig og din virksomhed finder vi jeres behov for søgemaskineoptimering, og herudfra fastlægger vi den rette SEO pris. DinOptimering tilbyder dog relativt faste SEO optimering priser, men det afhænger stadig af jeres behov og omfanget af arbejdet. Kontakt os gerne så vi kan dig en vejledende SEO pris til din virksomhed.

Google Ads og annoncering på google fra DinOptimering
Google Ads og annoncering på google fra DinOptimering

SEO for alle

72% af dem der laver en lokalsøgning besøger en butik indenfor 8km.” – WordStream

Har din virksomhed brug for lokal SEO? Dette hjælper DinOptimering dig med, så din virksomhed får en forbedret position blandt søgeresultaterne i din lokale by. Selvom vi er et SEO firma beliggende i Århus, begrænser dette os ikke til kun at lave SEO Århus, men vi hjælper gerne din virksomhed med lokal SEO uanset jeres beliggenhed. Lokal SEO er vigtigt, da forbrugerne i nærområdet bliver opmærksom på netop din virksomhed, hvilket gør det nemmere at konvertere besøgende på hjemmesiden til kunder. På denne måde får din virksomhed skabt værdi i nærområdet. DinOptimering er et SEO bureau Århus, der altid er klar på et møde hos os, så vi kan snakke om dine behov for søgemaskineoptimering.

SEO tilpasset din virksomhed

Når DinOptimering yder SEO hjælp, gør vi det tilpasset til din virksomhed. Vi er et SEO firma, der er eksperter i søgemaskineoptimering. Gennem blandt andet lokal SEO gør vi det bedste vi kan for at gøre din virksomhed konkurrencedygtig. For at din virksomhed bliver konkurrencedygtig på diverse søgemaskiner, skal vores SEO hjælp tilpasses din virksomhed fuldstændig. Her starter vi med at lave en søgeordsanalyse, der viser trafikken på de enkelte søgeord. Ud fra denne ser vi potentialet for de enkelte søgeord, og vi vælger herudfra hvilke, vi vil fokusere på i vores SEO arbejde for mest effektivt at kunne skabe de bedste mulige resultater for dig.

 

Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering

En simpel proces

Vores formål med at lave søgemaskineoptimering er at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Vi har skabt en simpel proces, der gør det enkelt for din virksomhed at blive bedre placeret blandt søgeresultaterne på Google og Bing.

1. Analyse

Første step mod en søgemaskineoptimeret virksomhed er at forstå din virksomheds behov og formål med SEO. Herefter starter vi vores søgeordsanalyse og udvælger 10 søgeord, som vi mener har størst potentiale for din virksomhed. Disse søgeord vil vi gennem forløbet fokusere på. 

2. On-page

Efter analysearbejdet er gennemført, begynder vi på fuld On-page SEO. Det vil sige, at vi gennem On-page SEO sikrer, at din side følger alle forskrifter. Dette step i processen tager mellem en og tre måneder afhængigt af hjemmesidens størrelse og derfor vores arbejdsmængde, og samtidig har din virksomheds budget for vores SEO hjælp også betydning.

l

3. Off-page

Når der er lavet fuld On-page SEO, går vi videre til Off-page SEO. Her skaber vi en linkbuilding kampagne, der sikrer jeres Off-page profil. Vi skaffer link og anbefalinger, der alt sammen hjælper med at forbedre jeres Off-page profil. Desuden sørger vi for, at jeres profiler på de sociale medier linker til hjemmesiden, hvilket også skaber en bedre Off-page profil.

Z

4. Løbende status

Efter SEO er færdig, sørger DinOptimering for at lave løbende rapportering af situationen, hvor vi også opdaterer jer på status. Her ser vi blandt andet på, om jeres positioner under de forskellige søgeord er blevet forbedret. Desuden lægger vi vægt på at se, om trafikken på jeres hjemmeside er blevet forøget, og om det har givet flere kunder. Er der ifølge ovennævnte parametre brug for ændringer, gennemføres disse.

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.