SEO

Søgemaskineoptimering og lokal online markedsføring.

Snak med en rådgiver

Ring på +45 50 54 40 56
Email på [email protected]
Besøg Mejlgade 95, Aarhus C

Vil du have mere trafik?

Søgemaskineoptimering

En hjemmeside er et fantastisk værktøj for enhver virksomhed, hvad enten det handler om at sælge et produkt eller skabe kontakt til kunderne.

Hjemmesider kan dog blive gemt i mængden og derved ikke fremhæve din virksomhed. DinOptimerings søgemaskineoptimering I Aarhus og Midtjylland bruges til, at fremme placeringen af din hjemmeside på f. eks. Google, og derved skabe mere trafik på hjemmesiden.

Din hjemmeside får en bedre placering mellem de mange søgeresultater, og du ender i sidste ende med en højere omsætning!

 

Vores fordele

Her får du eksperter som du trygt kan stole på. Vi har flere fordele som gør det endnu bedre at være kunde hos DinOptimering.

N

Uden skjulte gebyrer

Hvorfor skulle du betale for opstart? Eller faktureringsgebyr? Hos os er der ingen skjulte udgifter, men kun ren gennemsigtighed.

N

Ingen binding

Mange webbureauer binder kunder i 3, 6 eller 12 måneder. Ikke her! Vi har ingen binding uanset annonceringsform. Det er især smart for den lille virksomhed, der ikke ønsker økonomisk binding.

N

Én personlig rådgiver

Helt simpelt har du en rådgiver der har styr på alt fra Facebook til hjemmeside. Du skal derfor ikke sendes rundt til 5 forskellige og spilde tiden.

International SEO

Hos DinOptimering ønsker vi, at hjælpe dig med søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside. Vi har et tæt samarbejde med udenlandske samarbejdspartnere, der med et internationalt perspektiv, kigger på din hjemmeside for at hjælpe dig. Dette betyder, at du kan være sikker på, at få den bedste hjælp, når det kommer til optimering i det lokale, såvel som det internationale.

Vi har hjulpet virksomheder med internationale placering. Skal vi også hjælpe dig?

Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering
Google Ads og annoncering på google fra DinOptimering

Lokal markedsføring

72% af dem der laver en lokalsøgning besøger en butik indenfor 8km.” – WordStream

Søgemaskinerne er smarte – Så smarte, at de kan søge efter det, som kunderne mangler i nærområdet.

Derfor er søgemaskineoptimering også effektiv hvis du “kun” er indehaver af en mindre forretning i Midtjylland. SEO optimering er altså lokal online markedsføring, der skaber værdi for din virksomhed i lokalområdet. Søgemaskineoptimeringen vil sørge for, at du popper op mellem de mange andre udbydere i dit nærområde.

På samme måde arbejder vores SEO I Midtjylland og Aarhus på, at udvide din forretning til alle afkroge af markedet. Find ud af mere om SEO optimering pris ved at kontakte os.

SEO pris

Dine behov og ønsker skaber rammerne for en seo optimerings pris. Det er derfor ikke muligt for DinOptimering, at oplyse en fast pris på lokal online markedsføring og SEO optimering, før vi har snakket med dig om dit unikke projekt. Kontakt os helt uforpligtende, og lad os høre mere om dit kommende projekt, så vil vi vejlede dig angående seo pris og omfang.

 

Google Ads og annoncering på google fra DinOptimering
Vidste du, at et enkelt billede blandt dit indhold på en side, markant øger din placering hos søgemaskinerne? DinOptimering

Tilfredse kunder

Se et udvalg af vores mange tilfredse kunder.

Voetmann Racing

Sponsor- og netværksside

Herninghavekreds

Hjemmeside og udvikling

Midtjysk Gokart

Informationsside til alle besøgende