Social medie annoncering

Markedsføring på de sociale medier.

Snak med en rådgiver

Ring på +45 50 54 40 56
Email på [email protected]
Besøg Mejlgade 95, Aarhus C

Lad os komme i gang

SOME markedsføring

Markedsføring på Facebook, Instagram og andre sociale medier er ikke bare en døgnflue. En vigtig del af mange kunders markedsføring er gennem de sociale medier. Se mere om hvad vi kan gøre for dig.

Budgettet giver 42,5 gang igen

Gennem Facebook annoncering har vi formået at få Interiørbutikken.dk’s annoncekroner til at række længere. For hver krone der smides i Facebook, gives der 42,5,- igen. Denne annonceringsform stod i December for 40% af omsætningen, men tog under 10% af markedsføringsbudgettet. De fantastiske resultater på Facebook er skabt på blot få måneders arbejde!

%

af omsætningen

Annonceafkast

Vores fordele

Her får du eksperter som du trygt kan stole på. Vi har flere fordele som gør det endnu bedre at være kunde hos DinOptimering.

N

Uden skjulte gebyrer

Hvorfor skulle du betale for opstart? Eller faktureringsgebyr? Hos os er der ingen skjulte udgifter, men kun ren gennemsigtighed.

N

Ingen binding

Mange webbureauer binder kunder i 3, 6 eller 12 måneder. Ikke her! Vi har ingen binding uanset annonceringsform. Det er især smart for den lille virksomhed, der ikke ønsker økonomisk binding.

N

Én personlig rådgiver

Helt simpelt har du en rådgiver der har styr på alt fra Facebook til hjemmeside. Du skal derfor ikke sendes rundt til 5 forskellige og spilde tiden.

Facebook og Instagram

De sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn, er en kæmpe stor del af mange virksomheders markedsføring. Betydningen af disse kommunikationskanaler er blevet enorme, da de konstant bliver brugt. Uanset om det er på arbejdet, i supermarkedet eller endda på toilettet, bliver de sociale medier brugt i massevis. Mulighederne er derfor uendelige – Selv en mindre virksomhed kan brande sig direkte til kunden. Det er smart, men kun hvis det udnyttes rigtig!

 

Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering
Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering

Social medie markedsføring

64% af virksomhederne i Danmark anvender de sociale medier. Er din virksomhed en af dem? Hvis ikke, bør du overveje mulighederne for digital markedsføring gennem Facebook, Instagram eller lignende!

DinOptimering hjælper virksomheder med, at etablere sig på de sociale medier. DinOptimering sørger for optimeringen af din tilstedeværelse på de sociale medier, uanset om du mangler en ny Facebook-side eller gode ideer til opslag.

Vi har da ikke tiden!

Beklager – Vi fik slet ikke sagt, at vi klarer alt denne markedsføring for dig. Du skal slet ikke bekymre dig om Facebook annoncering og Instagram følgere. DinOptimering sørger for samlede løsninger, så du kan fokusere på dit arbejde. Tømreren er nemlig bedøvende ligeglad med, at der ikke bliver postet en ny konkurrence i uge 42 – Bare taget på det nye hus er tæt. Revisoren sover helt fint, selvom han ingen Facebook-side ejer – Bare tallene i regnskabet stemmer.

Gør ligesom vores andre kunder. Overlad de sociale medier og online markedsføringen til os, og fokuser på din virksomhed og jeres arbejde!

 

Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering
I løbet af de seneste par år har markant flere virksomheder taget Facebook, Twitter og LinkedIn til sig. Der er ingen vej uden om sociale medier. Dansk Industri

Tilfredse kunder

Se et udvalg af vores mange tilfredse kunder.

Voetmann Racing

Sponsor- og netværksside

Herninghavekreds

Hjemmeside og udvikling

Midtjysk Gokart

Informationsside til alle besøgende