”Min hverdag er da kedelig og ligegyldig”

Når vi foreslår, at skrive blog får virksomhederne hurtigt store øjne og benene på nakken. Skræmmende tanker om Fie Laursen og Jeanette Ottesen, der skriver om tøj og baby seler, er straks plantet blog seo hjemmeside digital markedsføring dinoptimering.dki hovedet på den IT-ansvarlige, der gemmer sig i den mørkeste krog af virksomheden.

 

MEN få hurtigt den tanke ud af hovedet igen. Blogindlæg er en glemt guldgrube, når det kommer til online markedsføring. En blog med informationer til kunderne eller direkte underholdning skaber masser af fordele for dig som virksomhed.
Lad os pointere et par af dem:

  • Nyt og frisk indhold på hjemmesiden (Mr. Google bliver glad og det hjælper på SEO)
  • Engagerer kunderne i virksomheden (Få gang i tidligere kunder og skab genkøb)
  • Skaber trafik (Konverter trafikken = Omsætning)
  • Rækkevidde og kendskab (Få likes, delinger og skab en højere kendskabsgrad)

 

Okay okay okay… Der er masser af fordele, men hvad skal vi dog skrive om?

Det er meget simpelt – Jeres hverdag.

Jeres kunder vil hjertens gerne høre om, hvordan I køber specielle vine hjem fra Sydfrankrig, får produceret kollektioner i Østen eller bare er på virksomhedsbesøg i Thy. De mindste ting som man i virksomhedens drift finder kedeligt og ligegyldigt, er spændende for de enkelte kunder der rent faktisk benytter produktet i hverdagen. Kunden kommer tættere på jer som virksomhed og kan pludselig se en historie i hvert produkt eller serviceydelse.

Tag et billede, skriv en lille tekst på 300 ord og engager jeres kunder i hverdagen. Del projektet ud i virksomheden og lad flere forskellige fortælle om deres opgave. Måske er der en ny Fie Laursen gemt i blandt jer…

 

Få hjælp til online markedsføring eller søgemaskineoptimering her.

Hos DinOptimering hjælper vi flere virksomheder med rådgivning og markedsføring på sociale medier såsom Facebook, Instagram og Google+. Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt? Så kontakt os i dag.