fbpx
js_loader
js_loader

Webshop løsning

En kvalitets webshopløsning til dig.

Har du et spørgsmål?

Ring på +45 20 73 33 70
Email på Info@dinoptimering.dk

Professionel webshop

Har du en virksomhed, der sælger produkter eller ydelser? Så bør du også have en webshop løsning, så produkterne også kan blive solgt online. DinOptimering hjælper din virksomhed med at lave en professionel webshop med et webshop design, der fastholder kunderne.

“Vi har brugt DinOptimering de sidste 2 år og er yderst tilfredse med deres ekspertise. Vi bruger dem hovedsageligt til vores Webshop ”www.Jolax.dk”. Vi er rigtig glade for de input, deres ansatte kommer med ved udførelse af forskellige opgaver.

Vi er særdeles tilfredse med DinOptimerings fremragende ekspertise.”

Rasmus Dahl Pind

Direktør, Herning Special Væveri A/S

Vores fordele

Her får du eksperter som du trygt kan stole på. Vi har flere fordele som gør det endnu bedre at være kunde hos DinOptimering.

N

Uden skjulte gebyrer

Hos os prioriterer vi, at der hverken er opstartsgebyrer, faktureringsgebyrer eller andre gebyrer, der ofte er gemt væk for kunderne. Vi vil opnå ren gennemsigtighed og herigennem sikre kunderne, at der ikke opstår nogen skjulte udgifter.

N

Ingen binding

Skræmmer en binding på 3, 6 eller 12 måneder dig væk? Heldigvis er der hos DinOptimering ingen binding, uanset hvilken ydelse du har brug for. Her opstår især fordele for den lille virksomhed, der ikke ønsker nogen økonomisk binding.

N

Brugervenlighed

Hos DinOptimering prioriteres brugervenligheden af din webshop, og vi sikrer derfor, at kunderne finder webshop løsningen let anvendelig. Ligeledes fokuserer vi på, at det skal være nemt for din virksomhed at administrere webshoppen, så ændringer og opdateringer let kan laves.

Åbent 24/7 med en webshop løsning

Forbrugeren vil ikke begrænses af åbningstider i de fysiske butikker – de ønsker at kunne købe produkter og ydelser på alle tider af døgnet. Med en webshop løsning kan din virksomhed opfylde forbrugernes krav. Det bliver desuden nemmere for forbrugerne, da de ved køb på en webshop kan få tilsendt varerne. For at sikre at kunderne føler sig velkommen på webshoppen og ønsker at købe varerne, er din virksomheds webshop design det mest afgørende. I samarbejde med dig skaber vi en professionel webshop, der kan sælge produkter og ydelser til den ønskede målgruppe.

Google Ads og annoncering på google fra DinOptimering
Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering

Hvorfor have en webshop?

Udover at en webshop løsning opfylder forbrugernes krav om åbningstider, er der en række andre grunde til at starte en webshop. Ved at have en webshop fjernes den geografiske hindring, og din virksomheds målgruppe kan derfor blive udvidet. På denne måde kan din virksomhed nå udover de lokale begrænsninger og derimod nå forbrugere på et globalt plan. Din virksomheds webshop design kan tilrettelægges, alt efter om målgruppen er B-2-C eller B-2-B. Herudover er e-handel en stadig voksende handelsmetode. Hvis din virksomhed skal nå med på den stigende trend og ikke blive overhalet af konkurrenter, skal din virksomhed have en professionel webshop.

Webshop WordPress

Skal din virksomhed have lavet en ny WordPress webshop? DinOptimering anvender WooCommerce, som er et plugin til WordPress. En WordPress hjemmeside bliver til en webshop så snart WooCommerce inddrages. WooCommerce er det mest brugte system til at lave en professionel webshop, og det stiller rigeligt med muligheder til rådighed, så webshoppen kan leve op til dine forventninger. Systemet sikrer brugervenlighed for forbrugerne, men også for dig som administrator af siden. Tilføjelser og ændringer til din WordPress webshop foregår således gennem WordPress systemet.

Google Ads og annoncering på google fra DinOptimering

En simpel proces

Vores formål med at lave en webshop er at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Vi har skabt en simpel proces, der gør det enkelt at få udarbejdet den perfekte webshop, der opfylder dine krav til webshop design.

1. Opstart

Første step mod en professionel webshop med det rigtige webshop design er at forstå din virksomheds koncept og kerneværdier. Ved at lære om dette dannes vores forståelse for, hvad webshoppen skal udtrykke, og hvordan denne skal designes. Dette step klares ved et møde hos DinOptimering, over telefonen eller ved videoopkald. Gennem dette forsøger vi at opnå gensidig tillid, så resten af processen kan forløbe uden problemer.

2. Opsætning

Ønsker du, at vi laver en helt ny webshop for din virksomhed, og har du ingen billeder eller tekst-materialer? Så finder vi det for dig og skaber herudfra den perfekte webshop. Har du i stedet de grundlæggende materialer for at kunne lave en webshop, så udnytter vi disse og skaber webshoppen på grundlag heraf. Ligeledes er det også muligt for os blot at redigere i en allerede eksisterende webshop.

l

3. Tilretning

Vi laver vores første udkast til webshoppen, og herefter foregår resten af tredje step i løbende dialog med dig. Dine rettelser og feedback fra første udkast modtages, og vi tilretter herefter. Sådan fortsætter vi, indtil webshoppen har det webshop design og formål, som din virksomhed ønsker.

Z

4. Lancering

Som sidste step i processen er lanceringen, hvor den færdiglavede webshop bliver offentliggjort. Herefter overtager din virksomhed fulde rettigheder til webshoppen.

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.