fbpx
js_loader
js_loader

Facebook annonce

Markedsføring på Facebook.

Har du et spørgsmål?

Ring på +45 20 73 33 70
Email på Info@dinoptimering.dk

Facebook annoncering

Gennem Facebook annoncering har du mulighed for at blive synlig for lige præcis din virksomheds målgruppe. Med en Facebook annonce har du nemlig mange muligheder. Annoncernes formål og indhold kan blive tilpasset din virksomhed, og du kan desuden fastsætte målgrupper med demografiske og/eller geografiske karakteristika og henvende dine annoncer til disse grupper.

Facebook annoncering er derfor en vigtig type markedsføring for din virksomhed, når du ønsker at ramme en bestemt målgruppe.  

“Oliz har brugt DinOptimering til sparring og opsætning af Facebook annoncer, samt optimering af disse.

Her er vores oplevelse, at de er yderst kompetente, og vi kan og vil, stærkt anbefale dem til andre, som søger en pålidelig partner indenfor online marketing.”

Thomas Hillerup

Marketing ansvarlig, Oliz

Oliz online markedsføring og facebook annoncering

Budgettet giver 42,5 gang igen

Gennem Facebook og Instagram annoncering har vi formået at få Interiørbutikken.dk’s annoncekroner til at række længere. For hver krone, der smides i Facebook, gives der 42,5,- igen. Denne annonceringsform stod i december for 40% af omsætningen, men tog under 10% af markedsføringsbudgettet. De fantastiske resultater på Facebook er skabt på blot få måneders arbejde!

%

af omsætningen

Annonceafkast

Vores fordele

Som kunde hos DinOptimering opnår du en række fordele, der vil gavne din virksomhed.

N

Uden skjulte gebyrer

Hos os prioriterer vi, at der hverken er opstartsgebyrer, faktureringsgebyrer eller andre gebyrer, der ofte er gemt væk for kunderne. Vi vil opnå ren gennemsigtighed og herigennem sikre kunderne, at der ikke opstår nogen skjulte udgifter.

N

Ingen binding

Skræmmer en binding på 3, 6 eller 12 måneder dig væk? Heldigvis er der hos DinOptimering ingen binding, uanset hvilken ydelse du har brug for. Her opstår især fordele for den lille virksomhed, der ikke ønsker nogen økonomisk binding.

N

Resultatoversigt

DinOptimering lægger stor vægt på, at du løbende kan følge med i, hvordan det går med blandt andet din Facebook annonce. Vi har et værktøj, hvor du på to minutter har mulighed for at få et overblik over din markedsføring. Igennem værktøjet kan du se, hvor meget du betaler per klik på din Facebook annonce.

Muligheder på Facebook

På Facebook er mulighederne utrolig mange, og der er nærmest ingen begrænsninger, når der skal laves en Facebook annonce som markedsføring for din virksomhed. Med annoncering på Facebook har du mulighed for at skabe kendskab til dit brand, kunne få flere leads, som du kan arbejde med, påvirke forbrugernes købsproces og få flere besøgende på din hjemmeside. Med en god hjemmeside, der har et professionelt webdesign, kan du udnytte det forøgede antal besøgende fra din Facebook annonce og herigennem øge salget. Mulighederne på Facebook bliver udnyttet bedst muligt ved at have veldefinerede målgrupper, som DinOptimering fastlægger i samarbejde med dig. På den måde kan vi rette annonceringen på bedste vis efter den rette målgruppe og herved få det bedste udbytte af din Facebook annonce.

Facebook annonce
Facebook annonce pris

Facebook annonce pris

En Facebook annonce pris fra DinOptimering fastlægges alt efter, hvor stort din virksomheds budget over Facebook annoncering er, og prisen tilpasses derfor din virksomhed. Udover budgettet har din virksomheds målgruppe også betydning for din Facebook annoncering pris. Nogle målgrupper er nemme og derfor billige at ramme, mens andre målgrupper kan have en højere pris, hvilket afhænger af din virksomheds branche. Her sammenlignes prisen per klik, som kan variere fra få øre til flere kroner per klik. Udover blot at afhænge af virksomhedens branche, har kvaliteten af din virksomheds profil og din virksomheds annoncer også betydning for din Facebook annonce pris. DinOptimering hjælper selvfølgelig din virksomhed med at sikre kvaliteten, så din Facebook annoncering pris bliver mindst mulig per klik.

Efter en gratis samtale med din virksomhed giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud uden gebyrer og binding.

Facebook bureau Aarhus

DinOptimering er et Facebook bureau, der laver Facebook annoncering Aarhus. Når vi skal lave Facebook annoncering for din virksomhed, vil vi i første omgang gerne lære din virksomhed at kende, hvilket kan gøres gennem et opkald eller et møde hos os. Herigennem kan vi fastsætte den rette strategi og den rette målgruppe for jeres Facebook annoncering. Har din virksomhed brug for Facebook annoncering Aarhus? Så sørger vi for dette. Er din virksomhed ikke beliggende i Aarhus, har vi selvfølgelig stadig mulighed for at varetage jeres Facebook annoncering, da vores Facebook bureau ikke sætter nogle geografiske begrænsninger.

Facebook bureau Aarhus
Facebook bureau

Hvorfor DinOptimering som Facebook bureau?

Alle kan lave en Facebook annonce, men når der bliver brug for mere end én annonce og mere end én målgruppe, kan det hurtigt blive for komplekst for din egen virksomhed at stå for dette. Her hjælper DinOptimering dig. Vi sørger for løbende at skabe annoncer, der komplementerer hinanden, og som rammer de rigtige målgrupper. Det vil sige, at vi lægger stor vægt på at finde de målgrupper – både ud fra geografiske og demografiske kriterier – som bør være fokuspunktet i din Facebook annoncering, og herudfra tilpasser vi annoncerne. Du sparer derfor tid på analysearbejde af din virksomheds målgrupper og besværligheden ved at have flere forskellige annoncesæt og annoncer i gang, når du vælger DinOptimering som dit Facebook bureau.

 

I løbet af de seneste par år har markant flere virksomheder taget Facebook, Twitter og LinkedIn til sig. Der er ingen vej uden om sociale medier.
Dansk Industri

En simpel proces

Vores formål med at lave Facebook annoncering er at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Vi har skabt en simpel proces, der gør det enkelt for din virksomhed at ramme præcis den målgruppe, du ønsker på de sociale medier.

1. Målgruppe

Som første step i processen hører vi, hvad din virksomhed ønsker at opnå gennem Facebook annoncering, og hvad målet herfor er. I samarbejde med dig fastlægger vi den overordnede strategi for annonceringen, og vi fastlægger samtidig de målgrupper, som annonceringen skal rette sig imod.

2. Opsætning

Efter strategien og målgrupperne er fastlagte, udformes kampagner, annoncesæt og annoncer af DinOptimering. Det er ligeledes muligt at lave remarketing, der reaktiverer tidligere bruger på jeres website. Alt dette gøres i overensstemmelse med den fastlagte strategi og målgruppe fra step 1.

l

3. Opfølgning

Efter annoncerne er udarbejdet laver DinOptimering løbende opfølgning. Her ser vi blandt andet på, om din Facebook annonce rammer de rigtige målgrupper, skaffer leads og salg samt har ordentlige priser per klik. Vi lægger desuden stor vægt på at se hvilke kampagner og annoncer, der performer bedst.

Z

4. Optimering

For at optimere din Facebook annoncering skal de kampagner og annoncer, der performer bedst, anvendes. Disse kampagner og annoncer udvider vi og arbejder videre med, så din virksomhed opnår det bedste udbytte og derfor den laveste pris per klik.

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.