fbpx
js_loader
js_loader

Google Ads

Annoncering på Google af certificerede konsulenter. Vi hjælper dig hele vejen. Fra oprettelsen af din Google Ads konto til gennemgang af resultater og budgetter.

Har du et spørgsmål?

Ring på +45 20 73 33 70
Email på Info@dinoptimering.dk

Salg gennem Google Ads

Google Ads er en relevant markedsføringsform for din virksomhed. Med Google markedsføring sikrer du i højere grad, at det kun er potentielle kunder, der klikker ind på din webshop. Kunden har allerede høj kendskabsgrad til dine produkter, når de søger på Google. Det er derfor vigtigt at have indbydende annoncer på Google, så søgende bliver konverteret til kunder. DinOptimering hjælper dig, hvis du har brug for en Google specialist.

“Vi har indtil nu været kunde hos DinOptimering i snart to år. I den periode har de stået for alt vores annoncering på søgemaskiner; selvfølgelig med fokus på Google Ads. Jeg oplever et samarbejde, hvor jeg oplever god service og høj kvalitet. Vi har løbende arbejdsmøder med Alexander fra DinOptimering, hvor resultater evalueres og nye planer drøftes. DinOptimering er en væsentlig årsag til den markedsposition, som vi har opnået på få år.”

Johnny Gudmar

Direktør, Rejseforsinkelse.dk

Målbare resultater på 14 dages optimering

Vores juridiske kunde JURES kunne hurtigt se, at pengene var givet godt ud. På bare 14 dage formåede vi at skabe fantastiske resultater på Google Ads!

%

Flere besøgende

%

Lavere budget

Vores fordele

Som kunde hos DinOptimering opnår du en række fordele, der vil gavne din virksomhed.

N

Uden skjulte gebyrer

Hvorfor skulle du betale for opstart? Eller faktureringsgebyr? Hos os er der ingen skjulte udgifter, men kun ren gennemsigtighed.

N

Ingen binding

Mange webbureauer binder kunder i 3, 6 eller 12 måneder. Ikke her! Vi har ingen binding uanset annonceringsform. Det er især smart for den lille virksomhed, der ikke ønsker økonomisk binding.

N

Én personlig rådgiver

Helt simpelt har du en rådgiver der har styr på alt fra Facebook til hjemmeside. Du skal derfor ikke sendes rundt til 5 forskellige og spilde tiden.

Google Ads Tekstannonce

Google Ads tekstannonce er de klassiske tekstannoncer, du kender fra dine egne søgninger. Disse Google Ads annoncer vises over og under søgeresultaterne på Google. Dette er en enkel, men meget effektiv onlineannonce uden grafik, og annoncen består derfor udelukkende af en overskift, en hjemmeside og en beskrivelse. Fordelen ved Google annoncering er, at kunden allerede er på udkig efter produktet. Kunden er derfor relativt langt i beslutningsprocessen, og de skal af denne grund nemt kunne finde netop din hjemmeside og dit produkt.

Google Ads og annoncering på google fra DinOptimering
Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering

Google Ads Shopping

Med Google Ads Shopping vises dine produkter direkte i søgeresultaterne. På denne måde vises dit lager til kunderne, der sidder og søger efter netop dine produkter. Mange virksomheder oplever en stor stigning i salget ved Google shopping sammenlignet med almindelige tekstannoncer. Fordelen ved Google Ads Shopping er, at produktbilledet, prisen samt produktbeskrivelsen er synlig direkte i søgeresultaterne. Du får gennem Google shopping mere kvalificerede kundeemner, der allerede ved noget om dit produkt, inden de besøger din hjemmeside. Man kan derved mindske afstanden fra klik til køb med Google annoncer via Shopping.

Google Ads Displaynetværk

Annoncer på Google giver dig en verden af muligheder! Displaynetværket består af mere end to millioner hjemmesider og apps. Ved at optimere og målrette din Google annoncering på displaynetværket kan du nå ud til specifikke brugere. Man kan målrette annoncerne mod en livsstil, en bestemt målgruppe eller områder/steder. Man kan eksempelvis bruge responsive annoncer, der viser billedannoncer på forskellige hjemmesider. I modsætning til Google Ads søgeannoncer, kan man ramme kunden tidligere i købsfasen. Herudover kan man også udnytte displaynetværket til remarketing og “hive” brugere tilbage ind på en hjemmeside, som de før har vist interesse for. Dette er blot endnu en måde at få annoncer på Google, som vi hos DinOptimering kan opsætte, som dit personlige Google Ads bureau.

 

Google Ads og google annoncering DinOptimering

En simpel proces

Vores formål med at lave Google markedsføring er at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Vi har skabt en simpel proces, der gør det enkelt at få udarbejdet den perfekte sammensætning af annoncer på Google.

1. Opstart

Første step mod en god Google markedsføring er at forstå din virksomheds koncept og kerneværdier. Ved at lære om dette dannes vores forståelse for, hvordan strategien for Google Ads skal udarbejdes. Herudover hører vi også din idé til et niveau for annoncebudgettet, som strategien også laves ud fra. Som udgangspunkt udføres dette step over telefonen.

2. Opsætning

DinOptimering går i dette step i gang med at finde de søgeord, der er relevante for din virksomhed. Desuden findes de produkter, der er mest væsentlige at have i fokus i din Google annoncering. Ud fra analysearbejdet opsættes diverse kampagner og annoncegrupper i overensstemmelse med dig.

l

3. Tilretning

Vi laver det sidste arbejde med opsætningen, og herefter bliver bolden kastet over til dig. Dine rettelser og ændringer til vores første udkast er vigtige, da vi herudfra tilpasser udkastet. Sådan fortsætter vi, indtil din Google Ads har den struktur, som din virksomhed ønsker, hvorefter det bliver uploadet.

Z

4. Optimering

Efter annoncerne er blevet uploadet sørger DinOptimering for at følge op herpå. Kræves der ændringer i din Google markedsføring, udfører vi dette. På denne måde har vi hele tiden løbende opfølgning og optimering af dine annoncer, så de passer til dine og kundernes krav.

Google specialist, der sikrer den rette opsætning

DinOptimering er din Google specialist i Google annoncering. For at få succes med Google Ads Shopping, Google Ads Tekstannonce og Google Ads Displaynetværk skal opsætningen af dine annoncer være optimal. Vi sørger for at lave overskrifter og beskrivende tekster, der er tilpasset de søgeord, som kunderne indenfor din branche søger på. På denne måde får din virksomhed det optimale ud af sin Google annoncering. Til Google Ads Shopping kan det ligeledes være svært at udvælge de produkter, der vil være mest relevante at bruge til annoncer på Google, hvis din virksomhed har en bred produktportefølje. Her kan DinOptimering ligeledes hjælpe dig og din virksomhed med at finde og udvælge de produkter, der vil være passende til Google annoncering, og som derfor vil være mest rentabelt for din virksomhed. 

Google Ads og annoncering på google fra DinOptimering
Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering

Up-to-date Google markedsføring

Google laver løbende ændringer i Google Ads-systemerne, og det kan derfor være en fordel at få en Google specialist til at hjælpe din virksomhed med følge med ændringerne. Med vores informationer om Googles løbende ændringer kan vi hurtigt tilpasse din Google markedsføring, så den er tilrettet Googles krav. DinOptimering hjælper derfor din virksomhed med at få jeres Google annoncering tilpasset efter, hvad der virker i dag.

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.