Google Ads

Annoncering på Google af certificerede konsulenter. Vi hjælper dig hele vejen. Fra oprettelsen af din Google Ads konto til gennemgang af resultater og budgetter.

Snak med en rådgiver

Ring på +45 50 54 40 56
Email på [email protected]
Besøg Mejlgade 95, Aarhus C

Salg gennem Google Ads

Lad os skabe vækst med en professionel Adwords kampagne, skræddersyet til din virksomhed. Vores certificerede konsulenter hjælper dig med at opsætte/optimere din annoncer på Google. Vi ønsker at skabe vækst for dig!

Officiel Google Partner

Google Ads certificeret DinOptimering

Fuld kundetilfredshed

Facebook anmeldelser DinOptimering Adwords

Målbare resultater på 14 dages optimering

Vores juridiske kunde JURES kunne hurtigt se, at pengene var givet godt ud. På bare 14 dage formåede vi, at skabe fantastiske resultater på Google Ads!

%

Flere besøgende

%

Lavere budget

Vores fordele

Her får du eksperter som du trygt kan stole på. Vi har flere fordele som gør det endnu bedre at være kunde hos DinOptimering.

N

Uden skjulte gebyrer

Hvorfor skulle du betale for opstart? Eller faktureringsgebyr? Hos os er der ingen skjulte udgifter, men kun ren gennemsigtighed.

N

Ingen binding

Mange webbureauer binder kunder i 3, 6 eller 12 måneder. Ikke her! Vi har ingen binding uanset annonceringsform. Det er især smart for den lille virksomhed, der ikke ønsker økonomisk binding.

N

Én personlig rådgiver

Helt simpelt har du en rådgiver der har styr på alt fra Facebook til hjemmeside. Du skal derfor ikke sendes rundt til 5 forskellige og spilde tiden.

Google Ads Tekstannonce

De klassiske tekstannoncer du kender fra dine egne søgninger. Disse Google Ads annoncer vises over og under søgeresultaterne på Google. Dette er en enkel, men meget effektiv onlineannonce uden grafik. Annoncen består udelukkende af en overskift, en hjemmeside og en beskrivelse. Fordelen ved Google annoncering er, at kunden allerede er på udkig efter produktet. Kunden er derfor relativt langt i beslutningsprocessen, og skal kunne finde netop din hjemmeside og dit produkt.

Google Ads og annoncering på google fra DinOptimering
Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering

Google Ads Shopping

Vis dine produkter direkte i søgeresultaterne. Vis dit lager til kunderne, der sidder og søger efter netop dine produkter. Mange virksomheder oplever en stor stigning i salget ved Google shopping sammenlignet med almindelige tekstannoncer. Fordelen er at produktbilledet, prisen samt produktbeskrivelsen vises direkte i søgeresultaterne. Du får gennem Google shopping mere kvalificerede kundeemner, der allerede ved noget om dit produkt, inden de besøger din hjemmeside. Man kan derved mindske afstanden fra klik til køb med Google annoncer via Shopping.

Google Ads Displaynetværk

Annoncer på Google giver dig en verden af muligheder! Displaynetværket består af mere end to millioner hjemmesider og apps. Ved at optimere og målrette din Google annoncering på displaynetværket, kan du nå ud til specifikke brugere. Man kan målrette annoncerne mod en livsstil, en bestemt målgruppe eller områder/steder. Man kan eksempelvis bruge responsive annoncer, der viser billedannoncer på forskellige hjemmesider. I modsætning til Google Ads søgeannoncer, kan man ramme kunden tidligere i købsfasen. Man kan også udnytte displaynetværket til remarketing og “hive” brugere ind på en hjemmeside, som de før har vist interesse for. Dette er blot endnu en måde at få annoncer på Google, som vi hos DinOptimering kan opsætte, som dit personlige Google Ads bureau.

 

Google Ads og google annoncering DinOptimering

Tilfredse kunder

Se et udvalg af vores mange tilfredse kunder.

Voetmann Racing

Sponsor- og netværksside

Herninghavekreds

Hjemmeside og udvikling

Midtjysk Gokart

Informationsside til alle besøgende