DinOptimering
5.0
drevet af Facebook
DinOptimering
5.0
drevet af Facebook

Midtjysk Gokart

Mange tilfredse kunder

Vores kunders succes er vores succes – Læs selv deres ord nedenfor.

Vi har igennem 2 år samarbejdet med DinOptimering, hvor vi både har nydt godt af deres specialister indenfor SEO, Facebook, hjemmeside mm., men også til sparring til andre kanaler og optimering af vores markedsføring generelt.

Tidligere blev dette klaret internt; vi troede, vi havde den fulde forståelse for, hvordan det fungerer og optimeres, men vi lærte hurtigt, at dette er en opgave for de professionelle – DinOptimering.

DinOptimering sørger nemlig ikke kun for at føre vores ideer i mål, men er de helt rigtige sparringspartnere for os, når der skal nytænkes og optimeres. Vi har oplevet en målrettet indsats mod vores kundegruppe, men vigtigst af alt er, at vi har gode og målbare resultater på bundlinjen – Value for money har aldrig været mere passende.

Det er helt sikkert en dygtig og stærk samarbejdspartner, som jeg klart kan anbefale andre at bruge, hvis de også mangler stærke online ressourcer.

DinOptimering er en god og nødvendig partner på sidelinjen. Tak for høj service 🙂

Ulrik Potempa

Direktør, E ApS

I løbet af vores snart to års samarbejde har DinOptimering stået for vores samlede Google Ads annoncering.

Herudover har jeg sammen med Alexander fra DinOptimering fastlagt resten af vores online markedsføringsstrategi, så den er overensstemmende med det arbejde, de laver for os ved DinOptimering.

Jeg har haft møde med DinOptimering hver anden uge, hvor de har opdateret mig på situationen, og vi har drøftet planerne for de kommende indsatser.

Vi befinder os i et meget konkurrencepræget marked, men vi er, siden samarbejdet med DinOptimering startede, blevet blandt top fire aktører på markedet.

 

Vi er fuldt ud tilfredse med samarbejdet og vil med glæde anbefale DinOptimering til andre kunder, der ønsker succes med online markedsføring.

Johnny Gudmar

Direktør, Rejseforsinkelse