fbpx
js_loader
js_loader

Rejseforsinkelse.dk

“I løbet af vores snart to års samarbejde har DinOptimering stået for vores samlede Google Ads annoncering.

Herudover har jeg sammen med Alexander fra DinOptimering fastlagt resten af vores online markedsføringsstrategi, så den er overensstemmende med det arbejde, de laver for os ved DinOptimering.

Jeg har haft møde med DinOptimering hver anden uge, hvor de har opdateret mig på situationen, og vi har drøftet planerne for de kommende indsatser.

Vi befinder os i et meget konkurrencepræget marked, men vi er, siden samarbejdet med DinOptimering startede, blevet blandt top fire aktører på markedet.

 

Vi er fuldt ud tilfredse med samarbejdet og vil med glæde anbefale DinOptimering til andre kunder, der ønsker succes med online markedsføring.”

Johnny Gudmar
Direktør, Rejseforsinkelse

E ApS

Vi har igennem 2 år samarbejdet med DinOptimering, hvor vi både har nydt godt af deres specialister indenfor SEO, Facebook, hjemmeside mm., men også til sparring til andre kanaler og optimering af vores markedsføring generelt.

Tidligere blev dette klaret internt; vi troede, vi havde den fulde forståelse for, hvordan det fungerer og optimeres, men vi lærte hurtigt, at dette er en opgave for de professionelle – DinOptimering.

DinOptimering sørger nemlig ikke kun for at føre vores ideer i mål, men er de helt rigtige sparringspartnere for os, når der skal nytænkes og optimeres. Vi har oplevet en målrettet indsats mod vores kundegruppe, men vigtigst af alt er, at vi har gode og målbare resultater på bundlinjen – Value for money har aldrig været mere passende.

Det er helt sikkert en dygtig og stærk samarbejdspartner, som jeg klart kan anbefale andre at bruge, hvis de også mangler stærke online ressourcer.

DinOptimering er en god og nødvendig partner på sidelinjen. Tak for høj service :-)”

Ulrik Potempa
Direktør, E ApS

Oliz.dk

“Vi hos Oliz, har været meget glade for at bruge DinOptimering, og sætter pris på den personlige kontakt de giver. En kontakt som vi ikke har oplevet ved andre firmaer, som laver søgeoptimering og annoncer.

Oliz har brugt DinOptimering til sparring og opsætning af Facebook- og Google Ads annoncer, samt optimering af disse.

Her er vores oplevelse, at de er yderst kompetente, og vi kan og vil, stærkt anbefale dem til andre, som søger en pålidelig partner indenfor online marketing.”

Thomas Hillerup
Salg og marketing ansvarlig, Oliz

Jolax.dk

“Vi har brugt DinOptimering de sidste 2 år og er yderst tilfredse med deres ekspertise. Vi bruger dem hovedsageligt til vores Webshop ”www.Jolax.dk”. Vi er rigtig glade for de input, deres ansatte kommer med ved udførelse af forskellige opgaver.

Vi er særdeles tilfredse med DinOptimerings fremragende ekspertise.”

Rasmus Dahl Pind
Direktør, Herning Special Væveri A/S

E Avantgarde

Herning Havekreds

Midtjysk Gokart