Om Os

DinOptimering er din leverandør af webløsninger i Aarhus. Vores mission er, at skabe gode løsninger for vores kunder, som gør alt nemmere og mere overskueligt. Kunden kan trygt overlade arbejdet til os og forvente en ensartet kvalitet hver gang.

Vores historie

Hos DinOptimering er kunden i fokus”

DinOptimering startede med en idé om, at innovere en branche hvor pris og kvalitet er de faktorer der vælges ud fra, når et webbureau skal findes. Vi ønskede at flytte fokus fra prisen og over på servicen, da mange kunder oplevede svigt i aftaler og miskommunikation hos tidligere bureauer.

Service er i mange brancher blevet glemt og den “gamle ide” om at man kan overlade alt til en virksomhed og stole på at det udføres til perfektion er ikke længere en selvfølge – Det er det hos DinOptimering.

Vores prioritet er at tilfredsstille kunderne og sørge for det højeste serviceniveau i hele branchen.

Hvad betyder service hos jer?

Én fast konsulent

Gider du blive kastet rundt til 5 forskellige for at høre til din status? Nej! Hos os får du en fast konsulent der styrer alt fra hjemmeside til Facebook annoncering.

Mange muligheder

Her er det ikke kun muligt at ringe mellem 10-12. Der er åbent på kontoret, telefonen og mail alle hverdage fra 8 – 16. Vi tager også opkald og mails i weekenden!

Vi går den ekstra mil

Vi stopper ikke før du er tilfreds. Har du brug for en ekstra idé eller en second opinion på en hjemmeside, så står vi klar. Her sætter kunden begrænsningen – Ikke os.

Alexander Green

Indehaver

“Hvis kunden ikke er tilfreds, så sover jeg ikke”

Alexander Green DinOptimering Indehaver

GRATIS TIPS

Er du også helt vild med online markedsføring? Få de bedste tips fra vores ekspert.

Du får nu de bedste tips og tricks.