fbpx
js_loader
js_loader

Om Os

DinOptimering er din leverandør af webløsninger beliggende i Aarhus. Vi ønsker at hjælpe din virksomhed med at få de bedst mulige hjemmesideløsninger og den bedst mulige online markedsføring. Vi sikrer en ensartet kvalitet hver gang, og derfor stopper vi ikke, før din virksomhed er tilfreds med løsningen. 

Vores historie

Hos DinOptimering er kunden i fokus”

DinOptimering startede i 2017 med en idé om at innovere en branche, hvor pris og kvalitet er de primære faktorer, der vælges ud fra, når et webbureau skal findes. Siden begyndelsen har DinOptimering derfor sat fokus på servicen og kvaliteten i løsningerne. Af denne grund vægter vi højt, at kunderne skal kunne komme i kontakt med os når som helst. Det er desuden vigtigt for os, at kunderne kan overlade alt til os og samtidig stole på, at arbejdet bliver udført til perfektion.

Dit personlige team

DinOptimering består af et lille team. Virksomhedens struktur gør det muligt hele tiden at dele informationer og nye tanker blandt medarbejderne, hvilket i sidste ende betyder forbedret kvalitet for din virksomhed. Når vi er et lille team, sikrer vi, at din virksomhed får én personlig kontakt blandt os. Dette gør, at vi får et tæt kendskab til dig, og det sikrer, at vi forstår din virksomheds behov fuldt ud. Herudover kommer du til at kende os, og vi søger herigennem at skabe en gensidig tillid. Vi er altid åbne overfor et personligt møde, hvor vi vil kunne diskutere tingene og finde frem til den bedst mulige løsning.

Siden DinOptimering blev startet i 2017, har tiden været præget af vækst. Virksomheden er nu placeret i Aarhus og betjener kunder på verdensplan. Herunder er forskellige hjemmeside-, og webshopløsninger blevet lavet, og vi varetager samtidig online markedsføring for kunder både i og udenfor Danmark.

Hvad betyder service hos DinOptimering?

Én fast konsulent

Gider du blive kastet rundt til 5 forskellige for at høre til din status? Nej! Hos os får du en fast konsulent der styrer alt fra hjemmeside til Facebook annoncering.

Hurtig kommunikation

Her er det ikke kun muligt at sende en mail. Der er åbent på telefon og mail mandag-torsdag fra 8-17 samt fredag 8-14.

Vi går den ekstra mil

Vi stopper ikke før du er tilfreds. Har du brug for en ekstra idé eller en second opinion på en hjemmeside, så står vi klar. Her sætter kunden begrænsningen – Ikke os.

Vores kunder

DinOptimering betjener både små og store kunder. For os er der ingen forskel på, om du er CEO i en stor virksomhed med 50 ansatte, eller om du blot er engageret i din egen enkeltmandsvirksomhed. Uanset din placering i virksomheden og din virksomheds størrelse vil vi skabe mest mulig værdi for dig, og vi vil derfor vejlede dig igennem hele processen om, hvad der er det rigtige. Vi hjælper gerne med at forbedre allerede eksisterende hjemmesider eller strategier indenfor online markedsføring, men vi gør det også muligt at starte en helt ny hjemmeside op eller lave en helt ny online markedsføringsstrategi. Vi kan følge med de fleste budgetter, og det er derfor kun dig, der sætter begrænsninger i processen.

Webbureau Aarhus

DinOptimering er en leverandør af webløsninger beliggende i Aarhus C. Selvom vi er beliggende i Midtjylland, sætter dette ingen begrænsninger i forhold til, hvor din virksomhed ligger. Kundens geografiske placering er for os ligegyldig, da vi altid kan blive kontaktet på telefonen, ved mails eller ved et videoopkald. Herudover har vi altid åben dør, hvis du ønsker at booke et møde hos os ved vores webbureau Aarhus.

Vi betjener på nuværende tidspunkt kunder både i og udenfor Danmark. Udenfor Danmark laver vi webløsninger og marketing for amerikanske, britiske og tyske virksomheder. Vi laver derfor løsninger både på dansk og engelsk og alle andre sprog, du har behov for. Vores webbureau Aarhus rækker derfor udover de geografiske begrænsninger og laver gerne webløsninger for udenlandske virksomheder.

Certificeret Google Partner

Har du brug for hjælp til at administrere din online annoncering? Vi er uddannet og certificeret af Google til at hjælpe virksomheder som din. At være en certificeret Google partner betyder, at DinOptimering har avanceret kendskab til Google Ads. Herudover skal DinOptimering have et samlet forbrug på mindst 70.000 kr. indenfor de sidste 90 dage, hvilket viser, at der bliver skabt en masse aktivitet.

 

For at blive Google-partner har vi lært avancerede koncepter til oprettelse, administration, måling og optimering af Google Ads-annonceringsprodukter. Vi har også opnået Google Partner-badget ved at bestå certificeringseksamener i Google Ads-produkter.

Alexander Green

Direktør, DinOptimering ApS

“Hvis kunden ikke er tilfreds, så sover jeg ikke”