fbpx
js_loader
js_loader

Instagram annoncering

Markedsføring på Instagram.

Har du et spørgsmål?

Ring på +45 20 73 33 70
Email på Info@dinoptimering.dk

Annoncer på Instagram

Annoncer på Instagram giver din virksomhed mange muligheder. Ved brug af Instagram annoncering som markedsføringsform får din virksomhed mulighed for at ramme præcis den målgruppe, som din virksomhed ønsker. Gennem dine Instagram annoncer kan forbrugerne opnå mere kendskab til dit brand, og din virksomhed kan desuden nå en forøget omsætning.

Annoncering på Instagram er derfor en vigtig markedsføringsform, når din virksomhed vil nå ud til en bestemt målgruppe.

 

“Vi har igennem 2 år samarbejdet med DinOptimering, hvor vi både har nydt godt af deres specialister indenfor SEO, Facebook, hjemmeside mm., men også til sparring til andre kanaler og optimering af vores markedsføring generelt.

DinOptimering er en god og nødvendig partner på sidelinjen. Tak for høj service 🙂”

Ulrik Potempa

Direktør, E ApS

Budgettet giver 42,5 gang igen

Gennem Facebook og Instagram annoncering har vi formået at få Interiørbutikken.dk’s annoncekroner til at række længere. For hver krone, der smides i Facebook og Instagram, gives der 42,5,- igen. Denne annonceringsform stod i december for 40% af omsætningen, men tog under 10% af markedsføringsbudgettet. De fantastiske resultater på Instagram er skabt på blot få måneders arbejde!

%

af omsætningen

Annonceafkast

Vores fordele

Som kunde hos DinOptimering opnår du en række fordele, der vil gavne din virksomhed.

N

Uden skjulte gebyrer

Hos os prioriterer vi, at der hverken er opstartsgebyrer, faktureringsgebyrer eller andre gebyrer, der ofte er gemt væk for kunderne. Vi vil opnå ren gennemsigtighed og herigennem sikre kunderne, at der ikke opstår nogen skjulte udgifter.

N

Ingen binding

Skræmmer en binding på 3, 6 eller 12 måneder dig væk? Heldigvis er der hos DinOptimering ingen binding, uanset hvilken ydelse du har brug for. Her opstår især fordele for den lille virksomhed, der ikke ønsker nogen økonomisk binding.

N

Resultatoversigt

DinOptimering lægger stor vægt på, at du løbende kan følge med i, hvordan det går med blandt andet din Instagram annoncer. Vi har et værktøj, hvor du på to minutter har mulighed for at få et overblik over din markedsføring. Igennem værktøjet kan du se, hvor meget du betaler per klik på dine annoncer på Instagram.

Muligheder på Instagram

Instagram giver utrolig mange muligheder, når det sociale medie skal bruges som markedsføring. Ved at lave annoncering på Instagram har du mulighed for at ramme fastsatte målgrupper og herigennem øge kendskabsgraden indenfor disse. Du kan desuden påvirke forbrugerne i deres købsproces, få flere leads samt skabe flere besøgende på din hjemmeside. Når dine kunder er endt på hjemmesiden som følge af Instagram annoncer, er det desuden vigtigt, at du har en hjemmeside med et professionelt webdesign, så de besøgende kan blive konverteret til kunder, og omsætningen herigennem kan blive forøget. De mange muligheder på Instagram bliver udnyttet på bedste vis, hvis målgrupperne er veldefinerede. Fastlæggelsen af målgrupperne gøres af DinOptimering i samarbejde med dig, så din virksomheds Instagram annoncering bliver bedst mulig.

Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering
Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering

Annoncering på Instagram pris

Prisen på Instagram annoncering er ikke fast, og denne fastlægges og tilpasses derfor af DinOptimering til din virksomhed alt efter, hvor stort dit budget er. Prisen afhænger ikke blot af budgettet, men den afhænger også af, hvilken branche din virksomhed befinder sig i. I nogle brancher er målgrupperne nemme og billige at ramme, mens der i andre brancher kan være en betydelig højere pris for at kunne ramme målgrupperne. Om en målgruppe er billig eller dyr at ramme afhænger af prisen per klik, som kan variere fra få øre til flere kroner per klik. Kvaliteten af din virksomheds profil og din virksomheds annoncer har ligeledes stor betydning for din annoncering på Instagram pris. Selvfølgelig hjælper DinOptimering din virksomhed med at få høj kvalitet, så prisen per klik på dine Instagram annoncer bliver så lav muligt.

Efter vi har hørt dine tanker om budget og målgruppe, giver vi dig et uforpligtende tilbud uden gebyrer og binding.

Hvorfor DinOptimering til annoncering på Instagram?

Alle kan lave annoncer på Instagram, men når kompleksiteten stiger, og der kommer mere end én annonce og mere end én målgruppe, kan overblikket nemt forsvinde, og det rigtige fokuspunkt kan blive svært at fastholde. Dette hjælper DinOptimering dig med. Vi sørger for at holde fast i overblikket og løbende skabe annoncer på Instagram, der komplementerer hinanden, så de forskellige Instagram annoncer rammer de rigtige målgrupper. Vi lægger stor vægt på at finde de rigtige målgrupper ud fra forskellige demografiske og geografiske kriterier, som hermed bør være vores fokuspunkt i din Instagram annoncering. Ved at vælge DinOptimering til at lave annoncering på Instagram sparer din virksomhed derfor tid på analysearbejdet, og du slipper af denne grund også for at have besværligheden ved at holde styr på forskellige annoncesæt og annoncer.

Google annoncering og annoncering på google fra DinOptimering
I løbet af de seneste par år har markant flere virksomheder taget Facebook, Twitter og LinkedIn til sig. Der er ingen vej uden om sociale medier.
Dansk Industri

En simpel proces

Vores formål med at lave Instagram annoncering er at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Vi har skabt en simpel proces, der gør det enkelt for din virksomhed at ramme præcis den målgruppe, du ønsker på de sociale medier.

1. Målgruppe

Som første step i processen hører vi, hvad din virksomhed ønsker at opnå gennem Instagram annoncering, og hvad målet herfor er. I samarbejde med dig fastlægger vi den overordnede strategi for annonceringen, og vi fastlægger samtidig de målgrupper, som annonceringen skal rette sig imod.  

2. Opsætning

Efter strategien og målgrupperne er fastlagte, udformes kampagner, annoncesæt og annoncer af DinOptimering. Det er ligeledes muligt at lave remarketing, der reaktiverer tidligere bruger på jeres website. Alt dette gøres i overensstemmelse med den fastlagte strategi og målgruppe fra step 1.

l

3. Opfølgning

Efter annoncerne er udarbejdet laver DinOptimering løbende opfølgning. Her ser vi blandt andet på, om dine Instagram annoncer rammer de rigtige målgrupper, skaffer leads og salg samt har ordentlige priser per klik. Vi lægger desuden stor vægt på at se hvilke kampagner og annoncer, der performer bedst.

Z

4. Optimering

For at optimere din Instagram annoncering skal de kampagner og annoncer, der performer bedst, anvendes. Disse kampagner og annoncer udvider vi og arbejder videre med, så din virksomhed opnår det bedste udbytte og derfor den laveste pris per klik.

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.