fbpx
js_loader
js_loader

Professionel Hjemmeside

Få en professionel hjemmeside der passer til din virksomhed.

Har du et spørgsmål?

Ring på +45 20 73 33 70
Email på Info@dinoptimering.dk

Professionel hjemmeside

Mangler din virksomhed en hjemmeside med et professionelt webdesign? DinOptimering laver hjemmesider, der har til formål at konvertere besøgende til kunder. Gennem samarbejde med dig skræddersyer vi hjemmesiden, så din virksomhed opnår troværdighed, online synlighed og vækst. Vi sørger for, at du ikke blot har en fungerende hjemmeside, men at du også har en hjemmeside, der udgør et salgsværktøj for din virksomhed.

“Vi har igennem 2 år samarbejdet med DinOptimering, hvor vi både har nydt godt af deres specialister indenfor SEO, Facebook, hjemmeside mm., men også til sparring til andre kanaler og optimering af vores markedsføring generelt.

DinOptimering er en god og nødvendig partner på sidelinjen. Tak for høj service 🙂”

Ulrik Potempa

Direktør, E ApS

Vores fordele

Som kunde hos DinOptimering opnår du en række fordele, der vil gavne din virksomhed.

N

Uden skjulte gebyrer

Hos os prioriterer vi, at der hverken er opstartsgebyrer, faktureringsgebyrer eller andre gebyrer, der ofte er gemt væk for kunderne. Vi vil opnå ren gennemsigtighed og herigennem sikre kunderne, at der ikke opstår nogen skjulte udgifter.

N

Ingen binding

Skræmmer en binding på 3, 6 eller 12 måneder dig væk? Heldigvis er der hos DinOptimering ingen binding, uanset hvilken ydelse du har brug for. Her opstår især fordele for den lille virksomhed, der ikke ønsker nogen økonomisk binding.

N

Brugervenlighed

Hos DinOptimering prioriteres brugervenligheden af hjemmesiden, og vi sikrer derfor, at kunderne finder hjemmesiden let anvendelig. Ligeledes fokuserer vi på, at det skal være nemt for din virksomhed at administrere hjemmesiden, så ændringer og opdateringer let kan laves.

En SEO venlig hjemmeside er en synlig hjemmeside

Den mest effektive markedsføring til prisen er en SEO venlig hjemmeside, der dukker op som den første hjemmeside blandt søgeresultaterne. For at din hjemmeside bliver et profitabelt salgsværktøj, er hjemmesidens synlighed blandt de øvrige søgeresultater vigtigt. DinOptimering hjælper din virksomhed med at få en SEO venlig hjemmeside, som derfor har mulighed for at være blandt de første hjemmesider, kunderne trykker ind på. Herefter vil kunderne møde et professionelt webdesign, som DinOptimering ligeledes vil udarbejde i samarbejde med dig.

 

Professionel hjemmeside
Professionel hjemmeside

Hjemmesideløsninger skaber kendskab

En hjemmeside med et professionelt webdesign er svarende til en online brochure, der er tilgængelig på alle tider af døgnet og for alle kunder. Grundet tilgængeligheden udvides din virksomheds målgruppe fra kun at omfatte kunder indenfor et geografisk område til at kunne nå alle kunder med de demografiske kriterier, din virksomhed fastsætter. De forskellige hjemmesideløsninger, DinOptimering tilbyder, tilrettelægges efter målgruppen, og denne fokuserer derfor også mere globalt end blot virksomhedens nærområde.

Ny WordPress hjemmeside

Uanset udgangspunktet, din virksomhed har, hjælper DinOptimering dig og din virksomhed med at skabe en ny WordPress hjemmeside, der er tilrettelagt efter dine behov, og som derfor er målrettet målgruppen. DinOptimering ændrer gerne din virksomheds nuværende hjemmeside, så den får et professionel hjemmeside design, men det er også muligt at skabe en helt ny hjemmeside. WordPress kan skabe en virksomhedsside, starte en blog eller lave en webshop. De mange muligheder, som WordPress stiller til rådighed, gør det muligt for din virksomhed at give relevante informationer til kunderne og ligeledes holde dem opdateret på nyheder i din forretning. Herigennem skabes og styrkes relationen til kunderne, som er en vigtig fordel ved at have en velfungerende hjemmeside.  

Professionel hjemmeside

En simpel proces

Vores formål med at lave hjemmesider er at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Vi har skabt en simpel proces, der gør det enkelt at få udarbejdet den perfekte hjemmeside, der opfylder dine krav om web design.

1. Opstart

Første step mod en professionel hjemmeside med det rigtige web design er at forstå din virksomheds koncept og kerneværdier. Ved at lære om dette dannes vores forståelse for, hvad hjemmesiden skal udtrykke, og hvordan denne skal designes. Dette step klares ved et møde hos DinOptimering, over telefonen eller ved videoopkald. Gennem dette forsøger vi at opnå gensidig tillid, så resten af processen kan forløbe uden problemer. 

2. Opsætning

Ønsker du, at vi laver en helt ny hjemmeside for din virksomhed, og har du ingen billeder eller tekst-materialer? Så finder vi det for dig og skaber herudfra den perfekte hjemmeside. Har du i stedet de grundlæggende materialer for at kunne lave en hjemmeside, så udnytter vi disse og skaber hjemmesiden på grundlag heraf. Ligeledes er det også muligt for os blot at redigere i en allerede eksisterende hjemmeside.

l

3. Tilretning

Vi laver vores første udkast til hjemmesiden, og herefter foregår resten af tredje step i løbende dialog med dig. Dine rettelser og feedback fra første udkast modtages, og vi tilretter herefter. Sådan fortsætter vi, indtil hjemmesiden har det web design og formål, som din virksomhed ønsker.

Z

4. Lancering

Som sidste step i processen er lanceringen, hvor den færdiglavede hjemmeside bliver offentliggjort. Herefter overtager din virksomhed fulde rettigheder til hjemmesiden.

Mange tilfredse kunder

Se et lille udpluk af de mange tilfredse kunder vi har serviceret gennem årene.